lördag 8 november 2008

Hej igen

Oj, nu var det länge sedan jag skrev...igen... har tänkt flera gånger nu i veckan att jag ska skriva men det har inte blivit av. Vi hade ett test i mandarin i onsdags som inte alls gick bra så jag måste verkligen skärpa mig.

Träningsmässigt så har det väl utifrån förutsättningarna gått bra. Jag och guysen var, som jag skrev tidigare, ute i måndags. På tisdagen fick jag ont i halsen så all den träning jag hade planerat blev aldrig av. Igår, fredag, tänkte jag att jag var redo igen eftersom halsen var ganska ok men nu är jag snuvig och ögonen känns lite ansträngda. Vi har planerat att springa imorgon igen men jag vet inte om jag borde hänga med eller ej. Jag kanske har lite feber, jag vet inte.

Idag var jag och min längdskideexpert på Team sportia för att kolla på de paketpriser som de sa att de skulle få in till denna helg. Men de hade inte kommit. De sa dock att nästa helg så är det stor skidhelg där och alla leverantörer av de kända skidmärkena ska vara där och det är upp till 20% rabatt. När jag väl var där så köpte jag lite träningskläder. Bj-overall och ett underställ. För er som inte är inne i skidsnacket så står Bj för Björn Dählie. Känner mig glad och proffsig i mina nya kläder. Jag som, hehehe, hatar att shoppa är ju glad i en månad efteråt när jag väl gör det.

Om jag är frisk i veckan så blir det starten på intensivträningen, ska berätta mer när jag börjar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Har också börjat kolla på kläder (på nätet). Skistart hade rea på något BJ set: http://skistart.com/product_info.php?cPath=10_36&products_id=1128&osCsid=d8b92e6532db24d4c34bc305f6576270
Men hur är de i storlekarna? Borde ha handskar och underställ med kanske.